Regelmatig krijgen wij de vraag: wat zijn de kosten voor een geborduurd of bedrukt logo?  Om daar antwoord op te kunnen geven moet er eerst onderscheid gemaakt worden tussen machinaal borduren of bedrukken. Dat zijn heel verschillende technieken. Ook het digitaliseren (omzetten van afbeelding naar ontwerp) gaat verschillend en met een geheel ander systeem.

  • Machinaal borduren wordt op onze 10-naalds machine gedaan met Polyester of Viscose borduurgaren van Madeira. Dit is duurzaam en geeft een chique uitstraling.
  • Bedrukken op katoenen, nylon of polyester kleding doen wij met speciaal daarvoor bestemde Flex of Flock (hittebestendig)  Blijft langdurig mooi in de was op 40gr.
  • Digitaliseren van teksten in bestaande lettertype is geheel gratis, afbeeldingen zijn optioneel. Wij bepalen de kosten hiervoor aan de hand van uw afbeelding. U mag deze afbeelding of plaatje geheel vrijblijvend opsturen ter beoordeling. Bij voorkeur .jpg, .bmp of .eps. Dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld.  GRATIS bij afname van minimaal 5 stuks kleding. Ieder logo is immers uniek!

Om de juiste prijs voor borduren en/of bedrukken te kunnen berekenen is het vooraf nodig om te weten om welke afmeting het zal gaan: een borstlogo is aanzienlijk kleiner (en goedkoper) dan een ruglogo.  Indien u de kleding via ons aanschaft kunnen wij ook borduren en bedrukken tegen gereduceerde prijzen, wat niet het geval is als u zelf met onbekende kleding komt. Wij geven tevredenheidsgarantie op alle door ons aangeleverde kleding. Mocht u echter uw eigen materialen laten borduren of bedrukken dan kunnen wij geen verantwoording aanvaarden voor de kwaliteit van het materiaal. Eventuele problemen zijn daarmee geheel voor uw risico. Goederen welke niet via ons zijn aangekocht kunnen wij helaas niet vergoeden indien er onverhoopt iets mis zou gaan. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Hieronder voegen wij een kleine tabel in zodat u een beetje zelf kunt uitrekenen wat de kosten kunnen zijn (prijzen in Euro's). Deze tabel is uitgegaan van borduurprijzen op door ons geleverde kleding. Indien u zelf kleding aanlevert kunnen hierdoor verschillen ontstaan. Voor grote aantallen kunnen wij nog scherper offreren. Vraag dus gerust om een vrijblijvende offerte.   Let op: de prijzen zijn per 1 september 2020 aangepast aan het huidige prijsnivo dus kan het voorkomen dat u dit jaar een ander bedrag op uw factuur ziet dan vorig jaar.

Afmeting
  Borstlogo tot 10cm breedte
Ruglogo tot 20 cm breedte
Ruglogo tot 30 cm breedte
Ruglogo tot 36 cm breedte
Digitaliseren voor bedrijven
Aantal stuks
tot 10 stuks (meer dan 10 stuks op aanvraag)
idem
idem
idem
maat onafhankelijk
Borduren tot 10 kleuren
v.a. 7,50
v.a. 10,50
v.a. 12,50
v.a. 14,75
v.a. 35,00 (gratis bij bestelling>10 stuks)
Bedrukken, enkelvoudige kleur (meerdere kleuren mogelijk)
v.a. 5,50
v.a. 8,50
v.a. 9,75
v.a. 11,75
gratis indien .eps aangeleverd