Borduurstudio DigiBear heeft reeds vele jaren ruime ervaring in het digitaliseren van borduurpatronen voor alle machines. Zelf werken we het liefst met de apparatuur van Brother.
Wilt u ook snel en goed leren digitaliseren met PE Design  van brotherlogo ?

Volg alle tips en trucs van een ervaringsdeskundige en ook u zult in korte tijd alle patronen maken die u zich altijd gewenst heeft. Persoonlijke aandacht en hulp verzekerd.
Wij geven privé-les aan zowel bedrijven als particulieren in het werken met deze software. Door de een-op-een-relatie leert u in een dag alles wat nodig is om zelf met uw software verder te kunnen. Een geheel compleet verzorgde dag kost voor bedrijven met ingang van 1 januari 2021 slechts € 325,-- ex btw per persoon, incl. alle benodigde materialen, werkboek en lunch. GRATIS een jaar lang helpdesk! 

Liever niet zelf digitaliseren maar incidenteel toch een borduurontwerp nodig? Tegen kostenvergoeding kunnen wij uw borduurkaart maken. Vraag vrijblijvend een prijsopgave door een email te sturen naar  

Helaas geldt dit niet voor formele borduurstudio's uit onze regio welke dezelfde core-business hanteren, so sorry!

Particulieren kunnen ook bij ons terecht voor het leren werken met PE-Design tegen gereduceerde tarieven. U leert alle afbeeldingen (behalve logo's) om te zetten naar een borduurbestand in uw eigen versie van PE Design. Vraag vrijblijvend informatie en prijsopgave.