Hieronder ziet u een eerste selectie uit de verschillende kledingmerken die wij verkopen. Deze, en nog vele andere gerenommeerde merken, leveren kleding geschikt voor diverse beroepen, branches en sporten. Wij adviseren u graag bij uw keuze. Wwij hebben ruime ervaring met de gebruiksmogelijkheden. Van t-shirt naar polo, van sweater naar fleece-jack, van softshell naar regenkleding, van tuinbroeken naar werkbroeken. Maar ook baby- en kinderkleding, tassen en caps, noem maar op. De mogelijkheden zijn echt oneindig!

Zakelijke kleding leveren wij snel en vakkundig geborduurd of bedrukt met uw logo of huisstijl, ook de Horeca en de Bouw kan prima bij ons terecht voor alle functionele kleding.

Indien u een van de onderstaande merken aanklikt verschijnt een scherm met keuzemogelijkheden. Indien een van deze keuzes uw voorkeur heeft noteert u dan de naam of bestelnummer van het kledingstuk, zodat u het eventueel bij ons kunt bestellen. Wij kunnen u ook adviseren omtrent de pasvorm, de kleuren en de aanwezige voorraad. Naast onderstaande merken hebben wij nog talrijke andere merken in onze collectie, dus vraag ons gerust om advies en/of hulp bij uw keuze. Het verplicht u tot niets. Zie  www.textilescatalog.nl.

Voor de meer zakelijke en chique kleding verwijzen wij u naar de website van Harvest & Frost

sg 2017 eps preview72    Printer  HarvestFrost
 logo projob    teejays  FOL
 Russell   B&C   Result